Fedezze fel, hogyan tudja a legtöbbet kihozni üzletéből partnerünkként!

Használtautó.hu számokban!

 • Havi átlagosan több mint 1,5 millió egyedi látogató érkezik az oldalra.*
 • Akik naponta több, mint 3 millió oldalt böngésznek végig és átlagosan 10 percet töltenek az oldalon.*
 • Átlagosan havonta közel 100 000 jármű hirdetés.**
Árlista

5+1 indok, amiért érdemes új vagy használt járműveit nálunk hirdetnie:

 1. saját adminisztrációs felülete segítségével az összes eladó járművét egyetlen bejelentkezéssel meghirdetheti, szerkesztheti, törölheti, továbbá kiemelések használatának lehetősége (eXtra)
 2. díjmentesen igényelhet egy www.használtautó.hu/cégnév oldalt, ahol a látogatók megtekinthetik teljes járműkínálatát, emellett tájékozódhatnak cégével kapcsolatban is
 3. a www.használtautó.hu mellett az új járművek a www.szalonautó.hu oldalon is megjelennek
 4. kérheti a Jófogásra való automatikus hirdetésáttöltést is, így nagyobb eséllyel értékesítheti járműveit, hiszen a Használtautó és a Jófogás Jármű kategóriáját átlagosan 18x többen látogatják, mint más autós hirdetési oldalakat*** (kizárólag személyautó, motor, kishaszon gépjármű esetében)
 5. összesen és napi bontásban is láthatja az egyes hirdetések iránt érdeklődők számát
 6. szerződött partnereink számára elérhető az Okos videó szolgáltatásunk, mellyel minimum három kép feltöltését követően és a jármű műszaki paramétereinek kitöltésével automatikusan generálunk hirdetéséhez videós tartalmat. Az Okos videó szolgáltatás a megjelölt hirdetés tekintetében a megrendeléstől számított 30 napig él.

Megrendelőlapok

Csatlakozzon Ön is átfogó hirdetési rendszerünkhöz, töltse ki és küldje el a megrendelőlapot számunkra az iroda@hasznaltauto.hu e-mail címre!

Új jármű meghirdetése esetén a következő kritériumoknak kell megfelelni:

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. újnak tekinti azt a járművet, amely:

 • Még nem volt forgalomba helyezve, vagy a márkakereskedés (továbbá az érdekeltségi körébe tartozó cégek) tulajdonából még ki nem került, azaz a márkakereskedést leszámítva még nem volt gazdája.
 • Olyan jármű, amely tulajdonos személyétől függetlenül a forgalomba helyezés időpontjától számítva kevesebbet futott, mint 6 000 km, és fiatalabb 6 hónapnál. pl.: tesztautó, szalonautó, bemutató autó, raktári új gépkocsi.

Kedvezményes előfizetési lehetőségek

Negyedéves fizetési ciklus esetén 3%, féléves fizetési ciklus esetén 5%, éves fizetési ciklus esetén 10% kedvezményt biztosítunk a feltüntetett árakból.

Általános Szerződési Feltételek megtekintése ››

További információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: iroda@hasznaltauto.hu

HŰSÉGPROGRAM

Negyedéves, féléves, éves nettó előfizetési díjának meghatározott százaléka feltöltésre kerül eXtra keret pluszként, amely szabadon felhasználható 60 napig

 • 5-10 éves partnerség esetén: 3%
 • 10-15 éves partnerség esetén: 5%
 • 15 év fölötti partnerség esetén: 7%****