Kapcsolatfelvétel, impresszum

Impresszum

A Használtautó.hu 1999. december 1. óta működik az Interneten. Szolgáltatásunk lefedi közel a teljes magyarországi használt és új eladó járművek kínálatát.

Adevinta Classified Media Hungary Kft.

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 49. 3. emelet

Adószám: 14918618-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-926009

Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

A kiadásért felelős személy: Keleti József

A szerkesztésért felelős személy: Horváth András

Kapcsolatfelvétel

Magánhirdetők számára: ugyfelszolgalat@hasznaltauto.hu

Céges hirdetők számára: iroda@hasznaltauto.hu


Visszaélés bejelentése

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023.évi XXV. törvény értelmében 2023. december 17. napjától lehetőség van a Társaság működésével, tevékenységével összefüggő jogellenes cselekmény vagy mulasztás, illetve ennek gyanúja, vagy egyéb visszaélés észlelése esetén a bejelentéstételre.

Bejelentést a Törvény szerint bejelentésre jogosult személyek, így különösen a Társaság jelenlegi, jövőbeni (felvételi eljárásuk folyamatban van) és volt munkavállalói, gyakornokai, tulajdonosai, ügyvezetői és felügyelőbizottságának tagjai, valamint a Társaság részére szolgáltató vállalkozók, alvállalkozók, beszállítók, illetve megbízottak tehetnek.

Bejelentéstételre elsősorban a https://whistleblowersoftware.com/secure/hasznaltauto a weboldalon keresztül van lehetőség. Személyes bejelentéstétel iránti igényt pedig előzetesen ugyancsak ezen a weboldalon lehet jelezni.


Digital Services Act

A Digitális szolgáltatásokról szóló 2022/2065 rendelet alapján a hatóságok felé kijelölt kapcsolattartói pont elérhetősége: dsa@hasznaltauto.hu
A kapcsolattartás nyelve: magyar, angol


The contact point for the authorities designated under the Digital Services Act is: dsa@hasznaltauto.hu
Contact language: Hungarian, English


Reklámok megjelentetésével kapcsolatos kérdések, ajánlat kérés:

A www.hasznaltauto.hu egy, az interneten elérhető adatbázis, az Adevinta Classified Media Hungary Kft. gazdasági társaság ezen adatbázis előállítója és fenntartója. Az 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 84/A. § (1) bekezdése alapján az adatbázis előállítójának hozzájárulása alapján lehet az adatbázisból másolni vagy nyilvánossághoz közvetíteni, az engedély nélküli kimásolás illetőleg megjelentetés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Használtautó Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és fellép a jogellenes cselekményekkel szemben.

GTS Hungary Szervereink a GTS Hungary szervertermében foglalnak helyet.