Ivanics használtautó garancia program

Az Ivanics Kft. mint a Volvo hivatalos márkakereskedője, használtautó értékesítési programját, azért hozta létre, hogy minimálisra csökkentse ügyfeleinek kockázatvállalását használtautó vásárlását.

Amennyiben Ön az Ivanics Kft-nél olyan használt Volvo gépkocsit vásárol amelyen az "Ivanics garanciával" felirat látható, akkor biztos lehet benne, hogy az autó megfelelően karbantartott és szakszerűen átvizsgált, továbbá garancia van arra is, hogy a vásárlást követően sem marad egyedül esetleges gondjaival.

Az így jelzett járművekhez a lent felsorolt összes garanciát biztosítjuk.

A különböző garanciák részleteiről érdeklődjön használt gépjármű értékesítőinknél.

Amennyiben Volvót vásárol nálunk Ön nem csak egy autóhoz, hanem a mögötte álló szolgáltatások széles palettájához is hozzájut.

Ivanics használt autó garancia program

A garancia a gépkocsi átvételétől számított 6 hónapig vagy 10 000 km megtételig megtéríti az alább felsorolt alkatrészek javításának vagy cseréjének költségét a megjelölt összeghatárig.

Garanciális alkatrészek

Motor: motortartó bakok, motorblokk, forgattyús és vezérlő mechanizmus, olajszivattyú, valamint minden műszaki hiba, ami a motorblokk, illetve annak kapcsolódó részei meghibásodását okozza, és nem tartozik a garanciából kizáró okok körébe.

Sebességváltó (osztó- és differenciálmű): a mozgó alkatrészek (fogaskerekek, tengelyek, csapágyak, szinkronszerkezetek, biztosítógyűrűk, sebességváltó kapcsolóvillák, -mechanizmus), bármilyen működési hibája, valamint minden mechanikus sérülés a házzal kapcsolatban, amely közvetlenül a meghibásodásból származik.

Erőátvitel: a mozgó részek (féltengelycsuklók, és -csapágyak) minden működési hibája és minden mechanikus sérülése, amely közvetlenül a meghibásodásból származik.

Kerékfelfüggesztés: rugók, lengéscsillapítók, szintszabályozó rendszer, stabilizátor.

Tengelykapcsoló: a tengelykapcsoló berendezés teljes egysége. A garancia a teljes időszak alatt egy teljes egység cseréjére vonatkozik.

Tüzelőanyag ellátó rendszer: tüzelőanyag tartály, porlasztó, ill. befecskendező rendszer és annak elemei. Turbófeltöltő, levegő visszahűtő.

Elektromos és elektronikus rendszer: generátor, feszültségszabályozó, indítómotor, elektronikus gyújtásmodulok, kürt, mellső és hátsó ablaktörlőmotor, ablakemelő és napfénytető működtető motorok, központi zár működtető motorok, valamint az alábbi alkatrészek elektronikus vezérlőegységei, ill. ezek érzékelői: motor, sebességváltómű (automata váltó), hajtáslánc (4x4 hajtás esetén), fékrendszer (ABS, ESP), fedélzeti elektronika (központi zár, elektromos ablakemelő, világítás), komfort-elektronika, fűtés-klíma rendszer, gyári audio-berendezés, gyári mobil kommunikációs egység, navigációs rendszer.

Hűtőrendszer: vízszivattyú, hűtők, a motor ventilátorai és olajhűtő, termosztát.

Kormánymű: kormánymű (mechanikus, vagy szervo), szervoszivattyú, kormányösszekötő.

Fékberendezés: fékrásegítő, fékerő korlátozó vagy szabályzó, fékhenger, blokkolás- és kipörgésgátló berendezés.

Klíma- és szellőzőberendezés: elpárologtató, klímakompresszor, szellőzőmotor.

Garanciális térítés

a. A garancia által biztosított maximális térítési kötelezettség: a garanciális időszak alatt összesen Volvo esetében bruttó 350 000 Ft a meghatározott önrésszel csökkentve.
b. A garancia csak a Magyarországon bekövetkezett és bejelentett meghibásodásokra vonatkozik. Hosszabb külföldi út esetén a kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az utazás előtt nézesse át a gépjárművet márkaszervizünkben. Javasoljuk továbbá egy teljes Európára vonatkozó Volvo Assistance kártya vásárlását, amely nem csak a műszaki meghibásodásokra, hanem a balesetekre is megnyugtató megoldást nyújthat. Assistance kártya vásárolható kedvező áron szervizünkben. Érdeklődjön munkafelvevőinknél.

Karbantartási kötelezettség

A garancia érvényességének feltétele, hogy a gépjárművet a gyártó által előírt módon és ütemezésben (km/intervallum) márkaszervizünkben (Budapest vagy Székesfehérvár) rendszeresen szervizeltetni kell.

Önrész mértéke

Javítás esetén a tulajdonost a gépkocsi futásteljesítményétől függően a javítás anyagköltségéből önrész terheli. Az önrész mértéke:

0-60.000 km 0%
60.000-90.000 km 30%
90.000-120.000 km: 40%
120.000 km felett: 50%

A munkadíjra vonatkozóan a tulajdonost önrész nem terheli.

További kérdések esetén érdeklődjön a használt gépkocsi értékesítőinknél!