Mercedes-Benz Certified


A Mercedes-Benz Certified a Mercedes-Benz márkakereskedők használtautó értékesítési rendszere, amely nemzetközi szabványok alkalmazásával forgalmazza az alábbi kritériumoknak megfelelő járműveket:

  • Mercedes-Benz vagy smart gyártmányú személygépkocsi
  • Legfeljebb 6 éves életkor (az első forgalomba helyezéstől)
  • Maximum 150.000 km futásteljesítmény

A Mercedes-Benz Certified az alábbi előnyöket nyújtja ügyfeleinek:


Legalább 12 hónapos műszaki garancia

A gépkocsikra az átvételétől számított legalább 12 hónapig, és legalább 30.000 km-ig érvényes műszaki garanciát vállalunk. Sok gépkocsi garancia időtartama a fentieknél hosszabb lehet. Az egyes járművek garancia feltételeiről a Mercedes-Benz Certified partnerek pontos tájékoztatást adnak.


Mercedes-Benz mobilitás csomag

A Mercedes-Benz mobilitás csomag (Mobilo) a jármű átvételének napjától számított, legalább 12 hónapos időtartamra vehető igénybe. A szolgáltatási csomag érvényessége díjmentesen meghosszabbítható, amíg az üzembentartó az előírt karbantartásokról a Mercedes-Benz szervizhálózat segítségével hiánytalanul gondoskodik.


Szabványos műszaki átvizsgálás

A gépkocsi műszaki átvizsgálását az erre specifikusan kiképzett technikusunk végezte el a Mercedes-Benz által szabványosított eljárás keretében. Az átvizsgálás lehetővé teszi az esetleges mechanikai és esztétikai hibák feltárását, és ezek eredeti alkatrészekkel elvégzett javítását.


Igazolt futásteljesítmény

Igazoljuk, hogy a kilométeróra szerinti futásteljesítmény minden kétséget kizáróan megfelel a valóságnak, így semmiféle manipulációtól nem kell tartani.


Tanúsított szerviztörténet

Tanúsítjuk, hogy a jármű a teljes előélete során hiánytalanul átesett a Mercedes-Benz által előírt időszakos karbantartásokon.


Finanszírozási ajánlat

Az autóink megvásárlását vonzó finanszírozási lehetőségekkel segítjük. Az aktuális konstrukciókról kérjük, érdeklődjön a Mercedes-Benz Certified partnereknél.


Beszámítás

Mercedes-Benz Certified jármű vásárlása esetén méltányos beszámítási ajánlatot adunk bármely, érvényes műszaki vizsgával rendelkező személygépkocsira.


Tesztvezetés

A helyes döntés meghozatalát segíti, hogy minden Mercedes-Benz Certified gépkocsi – a kapcsolatfelvételtől számított 24 órán belül, vagy legkésőbb a következő munkanap végéig – kipróbálható az értékesítési tanácsadók segítségével