Mercedes-Benz Certified


A Mercedes-Benz Certified a Mercedes-Benz márkakereskedők használtautó értékesítési rendszere, amely nemzetközi szabványok alkalmazásával forgalmazza az alábbi kritériumoknak megfelelő járműveket:

  • Mercedes-Benz vagy smart gyártmányú személygépkocsi
  • Legfeljebb 6 éves életkor (az első forgalomba helyezéstől)
  • Maximum 150.000 km futásteljesítmény

A Mercedes-Benz Certified az alábbi előnyöket nyújtja ügyfeleinek:


24 hónapos műszaki garancia

A Mercedes-Benz Certified gépkocsikra az átvételtől számított 24 hónapig érvényes műszaki garanciát vállalunk. Az egyes járművek garancia feltételeiről a Mercedes-Benz Certified értékesítési tanácsadók pontos tájékoztatást adnak.


Mobilitás garancia

Mivel az utazásban a megérkezés a legszebb, erre garanciát nyújtunk Önnek: ez a Mobilo. A mobilitás garancia minden Mercedes-Benz Certified tanúsított használtautó esetében az alapfelszereltség részeként, felár nélkül érvényes a szervizek közötti üzemzavarokra vonatkozóan mindaddig, amíg az üzembentartó az előírt karbantartásokról a Mercedes-Benz szervizhálózat segítségével hiánytalanul gondoskodik.


Szabványos műszaki átvizsgálás

A gépkocsi műszaki átvizsgálását az erre specifikusan kiképzett technikusunk végezte el a Mercedes-Benz által szabványosított eljárás keretében. Az átvizsgálás lehetővé teszi az esetleges mechanikai és esztétikai hibák feltárását, és ezek eredeti alkatrészekkel elvégzett javítását.


Igazolt futásteljesítmény

Igazoljuk, hogy a kilométeróra szerinti futásteljesítmény minden kétséget kizáróan megfelel a valóságnak, így semmiféle manipulációtól nem kell tartani.


Tanúsított szerviztörténet

Tanúsítjuk, hogy a jármű az előélete során hiánytalanul átesett a Mercedes-Benz által előírt időszakos karbantartásokon.


Tesztvezetés

A helyes döntés meghozatalát segíti, hogy minden Mercedes-Benz Certified gépkocsi – a kapcsolatfelvételtől számított 24 órán belül, vagy legkésőbb a következő munkanap végéig – kipróbálható az értékesítési tanácsadók segítségével


Gépkocsi beszámítás

Mercedes-Benz Certified jármű vásárlása esetén méltányos beszámítási ajánlatot adunk bármely, érvényes műszaki vizsgával rendelkező személygépkocsira.


Finanszírozási ajánlat

Az autóink megvásárlását vonzó finanszírozási lehetőségekkel segítjük. Az aktuális konstrukciókról kérjük, érdeklődjön a Mercedes-Benz Certified partnereknél.


Konnektivitás

A Mercedes me összeköti Mercedes-Benz gépkocsiját okostelefonjával, az otthonával és olyan praktikus digitális funkciókkal és szolgáltatásokkal, amelyek megkönnyítik a mindennapjait. Akkor is felügyelheti Mercedes-Benz gépkocsiját, amikor az nincs éppen a közelében. Járműfunkciókat kezelhet, ellenőrizheti autója aktuális állapotát, és mindig naprakész információk birtokában lesz.


Cseregarancia

Ha meggondolta magát, és mégis egy másik autót szeretne megvásárolni márkakereskedőjénél, 7 napon ill. 1.000 km-en belül lehetősége van az eredeti helyett egy másik, hasonló értékékű Mercedes-Benz Certified gépkocsi kiválasztására. A cseregarancia feltételeit a Mercedes-Benz Certified adásvételi szerződés szabályozza.


Mobilitás autó

Meghibásodás esetén a MobiloLife feltételek szerint a javítás időtartamára csereautót bocsátunk a rendelkezésére.


Szerviz szerződések

Mercedes-Benz Szervizszerződések szolgáltatásunk egyedi igényekre szabható csomagokat kínál, melyek hosszú távon biztosítják személygépkocsija megbízhatóságát, teljesítményét és értékállóságát. Szervizszerződéseinkkel időt és költségeket takaríthat meg, és az egyszerűsített szerviz-ügymenetnek köszönhetően maximálisra növelheti járműve rendelkezésre állását.