OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ

Használtautó, amelyben megbízhat.

Az OPEL a MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PROGRAMJÁT azért fejlesztette ki, hogy az Opel Minősített Használtautó Partnerek (Opel Márkakereskedések, Opel Márkaszervizek) egységes szempontok szerint értékesítsenek használtautókat. Minőség, biztonság és megbízhatóság az alapvető követelmények, amelyeket a járművek elé állítunk. Minden OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ az alábbiakban ismertetett ellenőrzésen esik át, ill. az alábbiakban ismertetett kiegészítő szolgáltatásokkal kerül értékesítésre, hogy Ön meggyőződhessen arról, hogy kifogástalan állapotú járművet vásárol*.

Biztonság tanúsítvánnyal. Előnyök az Ön számára:

· Járműgarancia*
Minden OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓHOZ a résztvevő OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek legalább 12 hónapos jótállást nyújtanak az Opel MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek jótállási feltételei szerint.

· Mobilitás*
Mivel minden OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ gondos ellenőrzésen esik át, így az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓK műszaki állapotáról Ön mindig pontos információval rendelkezik. Amennyiben a gépjárművekkel kapcsolatban meghibásodásra kerülne sor, az Opel Márkaszervizek segítséget nyújtunk Önnek belföldön és külföldön egyaránt.

· 100 pontos állapotfelmérés*
Járműveket az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek minden esetben alávetik egy 100 pontos állapotfelmérésnek.

· Műszaki érvényessége legalább 6 hónap*
Az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek kötelesek arról gondoskodni, hogy az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PROGRAM keretei között értékesített gépkocsik az értékesítés pillanatában legalább 6 hónapig érvényes műszaki vizsgával rendelkezzenek.

· Próbaút lehetősége*
Az Opel MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PARTNEREK biztosítják Önnek, hogy a kiválasztott járművel rövid idejű próbautat tegyen, hogy meggyőződjön a menettulajdonságokról.

· Testre szabott finanszírozási ajánlat*
OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnere tájékoztatja a finanszírozási lehetőségekről, és kifejezetten az Ön igényeire szabva ad ajánlatot.

· Garantált beszámítás*
OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnere szívesen felbecsüli az Ön meglévő járművének értékét, és a piaci igényeknek megfelelő méltányos ajánlatot ad.

· Kicserélési jog*
Az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnere kicserélési jogot biztosít Önnek: ha a megvásárolt jármű a gondos kiválasztás ellenére sem felel meg az Ön elképzeléseinek, 500 megtett kilométeren és legkésőbb 8 napon belül (amelyik hamarabb következik be) kicserélheti egy másik OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓRA, amennyiben rendelkezésre áll megfelelő jármű Opel partnerénél. (A hatósági díjak megfizetése mellett)

· Időszakos felülvizsgálat mentes autózás 6 hó / 6.000 km-ig*
Az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PROGRAM keretei között értékesített járművek esetén a következő szervizelés időpontja legkorábban hat hónap múlva vagy 6.000 km megtétele után esedékes.

· Minőségi tanúsítvány*
Egy független vizsgáló szervezet az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTATUTÓ Partnereknél rendszeresen ellenőrzi, hogy a minőségi normákat és az ügyfeleknek tett ígéreteket az Opel Minősített Használtautó Partnerek mindig betartják. Így Ön teljesen biztos lehet abban, hogy a fenti feltételeket az Opel Minősített Használtautó Partnerek követik.

Végül egy mappában Ön megkap minden fontos dokumentumot, amelyek pontos tájékoztatást nyújtanak a használt autó vásárlásánál. A mappában megtalálja a 100 pontos állapotfelmérést, a jótállással kapcsolatos dokumentumokat, illetve az átadási-átvételi tanúsítványt, amely dokumentál minden szolgáltatást, amelyre Ön járművével jogosult. OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek szívesen tájékoztatják Önt az összes előnyről.

* A jelen összefoglaló nem minősül ajánlatnak. A jótállás és kicserélési jog feltételei a résztvevő Opel MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek szerződéses feltételei szerint eltérőek lehetnek. Az összes itt felsorolt szolgáltatást az Opel Minősített Használtautó partnerek nyújtják. A kiegészítő szolgáltatások nyújtása kizárólag az Opel Minősített Használtautó Partnerek felelőssége. Kérjük, minden esetben kérjen pontos tájékoztatást az Ön Opel Minősített Használtautó partnerénél a szolgáltatásokkal, így kifejezetten a jótállás és a kicserélési jog feltételeivel kapcsolatban.